عنوان درس:اخلاق حرفه ای
رشته معماری و حسابداری-پایه دوازدهم
پودمان پنجم:بهره وری
تعریف نوآوری:
نوآوری، فرآیندی پیوسته است که طبق تعریف سازمان همکاری و توسعه اقتصادی «OECD» و کمیسیون اروپا، عبارت است از «پیادهسازی یا بهبود یک محصول، کالا، ایده و یا روش جدید بازاریابی، یا یک روش سازمانی جدید در امور تجاری، محیط کاری و روابط خارج سازمانی». این تعریف، بهخوبی دامنه وسیع نوآوری و موارد تحت پوشش را نشان میدهد.
چگونه یک نوآوری را آغاز کنیم؟
مراحل چهارگانه آغاز یک نوآوری:
• ارزیابی واقعبینانه از وضعیت فعلی
• شناسایی نیازهای بالقوه و بالفعل
• برنامهریزی برای تغییرات در راستای نیازهای شناسایی شده
• اجرا و پیادهسازی تغییرات برنامهریزی شده.
انواع نوآوری
1. انواع نوآوری براساس هدف نوآوری
2. انواع نوآوری از منظرجدیدبودن وتازگی
3. انواع نوآوری براساس منابع آن
4. انواع نوآوری استراتژی
ده نکته مهم برای مدیریت زمان و افزایش بهره وری:
1. .ابتدا کارهای مهمتر را انجام دهید.
2. وقت استراحتی بین کارهاداشته باشید.
3. زمان معینی را برای انجام هرکاردرنظربگیرید.
4. نه گفتن را یادبگیرید.
5. حداقل ۷تا۸ساعت بخوابید.
6. شش دانگ حواس خود را روی کارمتمرکز کنید.
7. به موقع دست به کار شوید.
8. اسیر جزئیات کم اهمیت نشوید.
9. تبدیل وظایف مهم به عادت
10. زمان مشخصی را برای اینترنت و تلویزیون در نظر بگیرید.
محکم کاری:
اهداف محکم کاری
1. کنترل تولیدوخدمات ازطریق بازرسی های معیاری ونوبتی معمول
2. تاکیدب انجام کار وفعالیت برپایه صلاحیت حرفه ای
3. بسته بندی وحمل ونقل براساس دستورالعمل های استاندارد بانشان دادن برچسب
4. پرهیزاز کاربرد موادومصالح بی کیفیت درساخت کالا وارائه خدمات
5. توجه به جزئیات درانجام کارها براساس استاندارد
6. تطبیق و مقایسه محصول با نقشه